Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A disznósajt töltelékét disznóöléskor készítik főtt fejhúsból, bőrből, fűszerekből, helyenként vérrel is keverve. Elsősorban disznógyomorba, ha több készül belőle, a kisebbet vakbélbe töltik. Erdélyben főként a hólyagba kerül ilyen töltelék. A disznósajtot megfőzik, préselik, füstölik, így más töltelékeknél hosszabb ideig eltartható. Hidegen fogyasztják. Manapság ipari körülmények között is előállítják és a kereskedelemben árusítják.

mikor vegyem

Kereskedelemben bármikor. A házilag készített változatot késő ősszel, télen kaphatunk.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Disznósajt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!