Árvácska

Árvácska

Leírás

Az árvácska, e közkedvelt kerti növényünk virága az ehető virágok közé tartozik. Természetesen nem nagy mennyiségben fogyasztandó, de a tavaszi-nyári időszakokban az ünnepi, a vendégváró asztal dísze lehet. fotó: flickr/Chris Gladis

Mikor vegyem

Tavasszal-nyáron szedhető.

hogyan tároljam

Maximum 1 napig tarthatjuk a frissen szedett virágokat jeges vízben, de ha lehet inkább közvetlenül felhasználás előtt szedjük. Tálalás előtt óvatosan, de alaposan tisztítsuk meg a virágokat.

100g Árvácska

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm Árvácska?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

2 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...