7 tavaszi zöldborsófőzelék, ami kellemesen laktat

A zöldborsófőzelék a világ egyik legegyszerűbb fogása. Lehet sűrűbbre és hígabbra is készíteni, mindenki ízlése szerint. Mi a krémes, laktató verziót imádjuk, és te?

Lassan megérkezik a piacokra a zsenge tavaszi zöldborsó, amit imádunk, hiszen istenien krémes zöldborsófőzelék készíthető belőle. Mi a hagyományos verziót szeretjük a legjobban, de most mutatunk neked ínycsiklandozó vegán, különleges kókuszkrémes és kuktában készített zöldborsófőzeléket is. Jó étvágyat hozzájuk!

Még több zöldborsófőzelék itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek