Vicces felirattal üzen egy budapesti szakács azoknak, akiknek nem ízlett a főztje

Ebből a budapesti étteremből még azok sem távoznak rossz szájízzel, akik nem kedvelték az ételt, amit rendeltek – erről a szakács gondoskodik!

A legtöbben, amikor beülnek egy étterembe, és nem ízlik nekik az általuk választott étel, elkönyvelik magukban, hogy többet nem esznek ott, és rossz szájízzel távoznak. Gyakran az étterem nem is értesül arról, hogy elégedetlenek voltak a vendégek, mert nem jelzik a problémájukat, így még csak tenni sem tudnak semmit, hogy helyrehozzák a hibát. Úgy néz ki azonban, hogy egy budapesti szakács megtalálta a megoldást, hogy kiengesztelje egy kicsit a csalódott vendégeket.  

Ha nem ízlett az étel, jöjjön vissza holnap is, nem lehet egymás után két rossz napom!

Ezt írta ki a szakács a hetedik kerületi Damjanich utcában, a Wanted Pub előtti járdarészen található táblára. A vicces kiírásra a Velvet egyik újságírója bukkant rá, amiről gyorsan egy képet is készített. Íme:

Egy önkritikus szakács is dolgozik a Damjanich utcában.

Közzétette: Velvet – 2021. május 2., vasárnap

Az biztos, hogy nagyon ötletes kiírás. Ha a szakács csak fele annyira jól főz, mint amennyire jó a humora, akkor biztos vagyok benne, hogy nem sok csalódott vendég távozik az étteremből, amelyben dolgozik.


Még több vicces vendéglátós sztori:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek