8 durva történet, amit a pincérnek végig kellett néznie és hallgatnia, mielőtt felvette a rendelést

Munkájuk során a pincérek néha olyan dolgokat is hallanak, látnak, amiket nem szabadna. Összegyűjtöttük a legbizarrabb eseteket...

A pincérek munkája nem csak a felszolgálásról szól. Néha akarva, akaratlanul fura helyzetek részesei lesznek. A pincérek a Reddit-en osztották meg történeteiket az internetezőkkel. Ebből szemezgettünk pár, nyomdafestéket még tűrő sztorit.

1. Bajban vagy!

Volt egy pár, mindig a kollégám asztalához ültek. Visszajáró vendégek, körülbelül hatvan év körüliek. A kollégám mindig viccelődött velük.

Egy nap a férfi nem azzal a nővel érkezett, akivel szokott, és a kollégám ezt mondta neki:

„Óóó, bajban vagy! El fogom mondani a feleségednek, hogy egy másik nővel jöttél.”

A nő erre így válaszolt: „Elnézést! Én vagyok a felesége. Ki a fenével járt ide?"

Ezután kínos csend volt, a kollégám megfordult és elsétált az asztaltól...

2. Tudom, drágám!

Egy idősebb házaspár párbeszéde:

– Bárcsak meghalnék már!

– Tudom, drágám!

3. Férfikérés bohóccal

Egy öt-hat fős baráti vacsoratársaság. Egyszer csak megjelent egy bohóc, aki lufiból különböző állatkákat csinált a gyerekeknek. Nem tudtam mi történik, mi nem alkalmaztuk őt...

A bohóc odalépett a baráti társasághoz, hogy egy bűvésztrükköt adjon elő. Kis füst, tűz és megjelent egy eljegyzési gyűrű. A társaság egyik férfi tagja elveszi azt, az egyik nő pedig térdre ereszkedve kéri meg a kezét. A férfi nemet mondott, kérte a nőt, hogy üljön vissza a helyére, és folytatták az ebédet. Innentől kezdve mindenki figyelme erre az asztaltársaságra szegeződött.

4. Ha választanom a feleségem és közted...

Kétségtelenül a legelcseszettebb beszélgetés, amit valaha hallottam, az egy férfi és egy nő beszélgetése. A hölgy egyre kétségbeesettebb volt, mikor a férfi ráförmedt: „Nézd, én mondtam neked, amikor ez az egész elkezdődött, hogy ha választanom kell a feleségem és közted, a feleségemet választom."

5. Jobb vagy bal kéz

Láttam egy anyukát, aki a kés oldalával rácsapott egy két éves kislány kezére, amiért az a bal kezével rajzolt. A nő a következőket mondta:„Nem, használd a jobb kezed. A jó kislányok a jobb kezükkel írnak. Mindeközben én ott álltam, felvettem a rendelésüket, és a bal kezemmel írtam.

6. Egy szót se!

Odamentem egy ötfős család asztalához, hogy felvegyem a rendelésüket. Két felnőtt és három 5-10 év körüli gyermek. Az egyikük elkezdetett mesélni valamit, de az apa közbeszólt:„Egy szót se, Peter! Senki nem mond egy k... szót sem, amíg a hercegnő anyátok ki nem találja végre, hogy mit akar vacsorára."Ezután hosszú, kínos csend következett, és én távoztam.

7. Fejjel a falnak

Sétálok egy hosszú folyosón, kezemben egy tálca étel. Egy kisfiú fút velem merőlegesen az előtérből egyenesen fejjel a falnak, anélkül, hogy a kezét maga elé tenné. Elkezdett sírni, mire az apja jött mögötte, letérdelt, és a következőket mondta:„Haver, egyszerűen nem futhatsz neki a falnak.Én a kezemmel próbáltam leplezni a nevetésemet, de a könnyeim kicsordultak.

8. Egy pultos sztorija

Kiszolgálás közben az egyik vendég azt mondta nekem, hogy meg fogja ölni a főnökét, mert a cementgyárban a barátja meghalt egy balesetben, és ő semmit nem tett azért, hogy a tragédia elkerülhető legyen.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Foodbeast.

Hozzászólások

Petyuska12345

:-) Ezek jó sztorik. Azért az elég balek, aki oda viszi a feleségét, ahova a csaját hordta.

Címlapról ajánljuk

További cikkek