Az egyik gyorsétteremben komoly ára van a buta kérdéseknek

Inkább gondold meg kétszer, mit is akarsz kérdezni. 

Azt hihetnénk, eléggé betelhetett a pohár a denveri Tom's diner nevű gyorsétterem személyzeténél, a vendéglátóhely ugyanis igen furcsa módon szeretné arra motiválni vendégeit, hogy azok ne kérdezzenek hülyeségeket.
Néhány héttel ezelőtt egy amerikai Reddit felhasználó osztotta meg az internetezőkkel az étteremben kapott számláját, amelyre a 9 dolláros csirkecsíkok és a 3 dolláros krumplipüré mellé a vendégnek még felszámoltak 38 centet (csaknem 115 forintot) azért, mert hülyeséget kérdezett.
A kommentelők persze azonnal elkezdtek véleményt nyilvánítani, sokak szerint csak egy hamis számlát fotózott le a poszt írója, de volt aki azon viccelődött, milyen gazdag lenne, ha minden hülye kérdésre adott válaszért kapott volna 38 centet.
Bár elsőre nehéz eldönteni, felháborító vagy vicces az éttermi számla, aki egy pillantást vet az étterem étlapjára rögtön rájön, hogy a vendéglátóhely valójában csak viccelődik.
Az "egészséges lehetőségek" menüpont alatt elérhető opció az is, ha kihagyjuk az ebédet és inkább pénzt spórolunk, de akár haza is sétálhatunk, ennek ára pedig egyenesen felbecsülhetetlen.
Az étterem egyik régi dolgozója szerint valójában egyik pincér sem számlázza ki a vendégeknek a "hülye kérdéseket", csak akkor, ha a vendég maga látja be, hogy butaságot kérdezett, és ragaszkodik hozzá, hogy írják ezt is a számlájára. Mint kiderült, a gyorsétterem egyik mottója az, hogy az emberek ne vegyenek mindent olyan komolyan, és nevessenek ne csak másokon, de adott esetben akár saját magukon is.
{SZAVAZAS}

via delish, címlap:Thomas Habr on Unsplash

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!