5 lépés, amit ne hagyj ki a veteményeskert téliesítésekor

Ha megfelelően készíted fel a kertedet a hideg időjárásra, akkor védve lesz a veteményeskerted a nem kívánt károktól.

A veteményeskerted azzal töltötte a tavaszt, a nyarat és az őszt, hogy finomabbnál finomabb termésekkel boldogítson téged. Mivel ilyen jó szolgálatot tett, ne hanyagold el akkor sem, amikor beköszönt a hideg időjárás. Arról nem is beszélve, hogy a veteményeskert téliesítésének elmulasztása megannyi negatív következménnyel járhat. A fagy- és hidegérzékeny növények például károsodhatnak, a rovarpopulációk megnövekedhetnek, a talajerózió és a tömörödés pedig károsíthatják a földet. Ennek elkerülése érdekében néhány feladatot el kell végezned a tél előtt. Mutatjuk is őket!

Forrásunk volt.


Még több növényekkel kapcsolatos érdekesség:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...