Véresen komoly, visszatér a Starbucks régi-új itala

Reméljük a kasszáknál nem fog vér folyni az italért...

Néhány napja számoltunk be a Starbucks idei halloweeni nagy dobásáról, a Zombie Frappucinoról. Az italt október 26-án dobják piacra az Egyesült Államokban, a Starbucks azonban itt nem állt meg. A világ más országaiban visszatér a Drakula által inspirált Frappula, vagy ahogy Szingapúrban hívni fogják a Vampire Frappucino.

Nyugi, a frappucinoban nem vér van, hanem eperpüré. Akkor a legjobb, ha sok tejszínhabbal, és még több "vérrel" kérik a tetején. Szingapúrban két fajta verzióját is lehet majd kapni, a Mr. és Mrs Vampire-t. Előbbi tetején csokoládé pelyhek, míg a másikon egy kis vanília szirup van.

Csak remélni tudjuk, hogy Halloweenra a magyar Starbucksok is meglepik valamivel a fogyasztókat.

Ezeket olvastad már?

via Delish

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!