6+1 elképesztő eset, amik tényleg megtörténtek a Starbucks kávézókban

A kávézóban szülés már-már nem is meglepő dolog. Vannak ennél durvább sztorik is, és persze ott van Ashton Kutcher.

Valószínűleg tudjuk, mire számítsunk, ha ellátogatunk egy Starbucks kávézóba. Kikérjük a kávénkat, amit névre szóló pohárban kapunk, leülünk egy asztalhoz, vagy elvisszük és elszürcsölgetjük. Nem mindig van ez így. Az amerikaiak kedvenc kávézójában néha történnek egészen hihetetlen dolgok is:

1. Egy nő a mosdóban adott életet gyerekének

Valószínűleg örökre ingyen kávét kap az az édesanya, aki az egyik coloradói Starbucks mosdójában hozta világra gyermekét. Miután ez megtörtént, gyerekkel a kezében sétált ki a kávézóból és tett néhány lépést az utcán, mire a mentők megérkeztek. A nőt kórházba szállították, ő és a baba is jól vannak azóta.

2. Eljegyzés az eredeti Starbucksnál

A Starbucks franchise-rendszerben működik, ám az Egyesült Államokban van néhány eredeti kávézójuk is, amelyet maga a cégcsoport tulajdonol. Ilyen az egyik Seattle-i egység is, ahol Kenna és Ethan először találkoztak. Sokáig jártak, majd a férfi nagy elhatározásra szánta el magát. Néhány évvel később ugyanaz előtt a kávézó előtt kérte meg Kenna kezét, ahol először találkoztak:

3. Fordulatos ismerkedés

Scott besétált az egyik floridai Starbucksba, ahol megtetszett neki az egyik barista. A rendelésnél odacsúsztatta neki a számát, de Josh soha nem hívta őt vissza, mert párkapcsolatban élt.

Néhány év múlva Josh már szingli volt, és találkozott egy régi barátjával, aki be akarta mutatni egy ismerősének, aki nem más volt, mint Scott. A baristának megvolt még a száma, mert elrakta. Sokat beszéltek telefonon, majd megtörtént az első randi. Hét évvel később Scott egy üzenetet hagyott Josh ajtaja előtt: "Starbucks fiú, hozzám jössz?"

A pár ma együtt él Los Angelesben, és van egy kisfiuk is, Hayden.

4. Közel 15 ezer forintos kávécsoda ingyen

Andrew imádja a kávékat, ezért egyszer kikérte a világ legnagyobb kávéadagját. Az óriás pohárban szervírozott ital összesen 60 presszókávét tartalmazott, a tetején egy emberes adag tejszínhabbal. Andrewnak 54 dollár 75 centet (körülbelül 14900 forint) kellett volna fizetnie, de mivel Starbucks Gold tagságija van, elengedték neki a számlát.

5. Nyugdíjas zumba flash mob

Nincs mit hozzáfűzni, beszéljen helyettünk a videó:

6. Nagy bejelentés

Egy pár így jelentette be, hogy újabb taggal bővül a család:

Forrás: Imgur

+1. Ashton Kutcher megjelenik az egyik budai Starbucksban

Nem kamu, valóban megtörtént. A hollywoodi színész és felesége, Mila Kunis Budapesten töltötték a 2017-es nyarat. A Blikk beszámolója szerint Ashton Kutcher az egyik budai Starbucksban is megfordult, hogy vegyen magának egy kávét és egy üdítőt.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Delish.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek