Elárulták a Starbucks dolgozói, mi volt a 8 legrosszabb ital, amit valaha el kellett készíteniük

Vannak rosszabb italok az unikornis-frappuccinónál. A baristák szerint ezek...

A Starbucksban hiába állnak elő mindig valamilyen új, néha egyenesen bizarr itallal, mint az unikornis-frappuccino, néhány vendégnek ez sem elég. A kávéra szomjas vendégek gyakran szeretnék a saját elképzelésük szerinti italt megkapni. A kávélánc baristái a Redditen osztották meg több alkalommal is, mik voltak a legdurvább italok, amiket a vendégek kértek tőlük.

1. Kalóriabomba

A jeges italok gyakran tele vannak cukorral, főleg a különböző ízesített fajták. Ennek ellenére volt valaki, aki 15 pumpanyomásnyi vaníliaszirupot kért a jegeskávéjába, amit kiadós mennyiségű tejszínhabbal és karamellával koronázott meg.

2. Extrém cukros White Mocha

Egy másik vendég a nagy pohár fehér csokis mochajába kért 10 kanál cukrot, és 10 adag fehér csokis szirupot. Tömör cukor...

3. Fura napi rutin

Egy barista arról számolt be, hogy volt egy állandó vendégük, aki minden nap ugyan azt a furcsa italt itta. Egy jó nagy pohárba kért 9 presszót, 1 adag mocha szirupot, tej és minden nélkül, és erre mindig négyszer szórt fahéjat.

4. Édesítővel a tetején

Teljesen értelmetlen, de valaki a nagy pohár vaníliás lattéját zsírszegény tejjel kérte, és 7 adag kalóriaszegény édesítővel. Ebből hatot belekevertetett az italába, egyet pedig a tejszínhab tetejére szóratott.

5. A legkomplikáltabb rendelés

Hozzávalók: a legnagyobb pohárban (venti) jég, 10 csésze ristretto, 5 adag vaníliaszirup, 7 adag karamellszirup, és 4 adag édesítő.

6. Chai mérgezés

Egy chai tea függő vendég 25 adag!!! iced chai tea szirupot kért az italába. Persze mindezt fel is számolták neki, aminek annyira nem örült.

7. Kettő az egyben

Annak ellenére, hogy a barista el akarta tántorítani tőle, egy vendég két italt kevertetett egybe. Fél adag karamell macchiato és fél adag mogyorós latte házasságából jött létre a bizarr ital.

8. Kávé és tea keveréke

Igen, ilyen is volt. Egy vendég kikérte a legnagyobb pohár fekete kávét két filter teával.

Ezeket olvastad már?

via Insider

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek