Végre fürdőruhában is megmutatta testét Rebel Wilson

A színésznő fantasztikus fogyása fürdőruhában a leglátványosabb!

Rebel Wilson fantasztikus fogyásával már mi is többször foglalkoztunk. A 40 éves színésznő sokáig azért nem vágott bele a fogyókúrába, mert minél nagyobb darab volt, annál több pénzt fizettek neki egy-egy forgatásért. Azonban most, hogy betöltötte a negyedik X-et, úgy döntött, nem hajlandó tovább megfelelni ezeknek az elvárásoknak.

Az év elején kőkemény diétába vágott, ami mellett rendszeresen edzett. A változásáról folyamatosan közölt képeket, hogy ezzel másokat is motiváljon. Már ruhában is nagyon látványosak az elért eredményei, azonban fürdőruhában még elképesztőbb.

Nemrég Rebel és pasija a mexikói tengerparton romantikázott, ahová természetesen fürdőruhában érkeztek. A fotósoknak sikerült pár képet lőni róluk, a DailyMail pedig rögtön önszorgalomból csinált egy előtte-utána fotót a sztárról. Jól látható, hogy Rebel hasa, karjai, combjai és dereka mennyivel keskenyebb lett.

A színésznő még 3 kilót szeretne fogyni az év végéig, ami biztosan sikerül neki, hiszen nagyon elszánt.

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!