Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Varázspálcákat elő! Harry Potteres kávézó nyílt a fővárosban!

Örülhetnek a Harry Potter-könyvek rajongói, Óbudán ugyanis megnyílt az első, a könyv tematikájára épült kávézó. 

Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézó néven nyílt meg Óbudán az a vendéglátóhely, amely teljes egészében a Harry Potter könyvek varázsvilágát idézi meg – derül ki a sobors.hu cikkéből. 

A Kávézóban számos fantázianévre hallgató étel és ital kapható (Éhséghurok néven például bolognai spagettit lehet kérni, de nagy kedvencünk a Gellért Grillensajt is, és természetesen vajsör is kapható), azoknak azonban, akik el akarnak látogatni a varázslatos kávézóba, érdemes napokkal előre asztalt foglalniuk, valamint figyelni a nyitvatartási időt, a hely ugyanis még csak csütörtöktől vasárnapig várja Harry Potter rajongóit. 

A helyre érkezvén még akár talárba is bújhatnak a vendégek, a hely pedig tele van a könyvsorozatra és a filmekre utaló ereklyékkel. A kávézó a jövőben sok közös programot szervez, kvízestekre és varázspálcakészítő workshopra is lehet jelentkezni. 

A képek alapján a Három Seprűre emlékeztető helyen Hedviggel, Aragoggal, a Teszlek Süveggel és a mindig rosszkedvű és házsártos Siporral is találkozhatunk, így akár gyerekként, akár felnőttként biztosan érdemes ellátogatni ide.

Kedvcsinálónak nézzétek meg a Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézó Facebook-oldalát, ahol a kínálat mellett az árakról is találtok információkat!

via sobors.hu

Ez is érdekelhet:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!