7 különleges fogás, ami a vadrajongóknak kedvez: terítéken a vaddisznóhús

Ha unod a csirkét vagy a pulykát, de a sertésnél és a marhánál is extrábbra vágysz, biztosan szereted a vadhúst. Próbáld ki a hazai vaddisznóhúst, és kápráztasd el magad és a családod!

  1. 1.

    Vörösboros vaddisznópörkölt vargányával

  2. 2.

    Tárkonyos-vargányás vaddisznó raguleves

  3. 3.

    Vaddisznószűz baconos burgonyával, csiperkével

  4. 4.

    Vaddisznótokány

  5. 5.

    Vaddisznósült serpenyőben

  6. 6.

    Pácolt vaddisznó raguja

  7. 7.

    Áfonyás-vörösboros vaddisznópörkölt

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?