5 konyhai baleset, ami azt jelzi, hogy életlenek a késeid

Talán nem újdonság senkinek, hogy a folyamatos használat során a borotvaéles pengékből előbb-utóbb életlen kések lesznek. Az már azonban lehet, többek figyelmét elkerüli, hogy pontosan mikor következik el ez a pont. A Napi Tipp ennek felismerésében segít.

Életlen késsel dolgozni nem elég, hogy bosszantó – hiszen inkább trancsírozni, összenyomni és cafatolni lehet vele, semmint precízen szeletelni, nyesni és metszeni – de azon túl veszélyes is. Ráadásul sajnos nem mindig észleljük időben, hogy mikor kéne egy alapos élezésnek alávetnünk a pengéinket: gyakran már csak azután ismerszik meg az életlen kés, hogy elszenvedtünk egy konyhai balesetet a használata közben. Nézzük ezért most meg, milyen aggasztó jelek utalhatnak arra, hogy ideje kezelésbe vennünk őket!

Nézd meg galériánkban az életlen késre utaló jeleket!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp vár:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...