Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Új internetes élelmiszerüzlet nyílt, mától innen is bevásárolhatunk

A nagy keresletre való tekintettel újabb online élelmiszerüzlet nyitotta meg kapuit magánszemélyek előtt. 

A Matusz-Vad Zrt. az egyik legnagyobb nagykereskedelmi beszállító Magyarországon, a koronavírus miatt azonban a főleg éttermeket, kávézókat és hoteleket ellátó cég mától magánszemélyeknek is kiszállít élelmiszert, akár már a rendelést követő napon is. 

A Matusz-vad.hu a koronavírus miatt kialakult helyzetre hivatkozva március 23-tól szállítja házhoz termékeit, az innen megrendelhető áruk pedig leginkább nagykereskedelmi mennyiségben, kilós áron vásárolhatóak meg. A rendeléseket akár már másnap át lehet venni, a cég a kiszállítás napján pontos információkat küld arról a vásárlónak, mikorra várható a csomag érkezése. Ez az új opció egy időre segíteni tud azoknak is, akik nem szeretnének áruházakba vagy szupermarketekbe menni, viszont az online bevásárlásnál már csak áprilisra kaptak kiszállítási időpontot. 

Van egy kitétel

A realista.hu cikke szerint a cég folyamatosan kap ellátmányt főleg húsipari termékekből, de a webshopon fellelhető áruk között rengeteg halat, zöldséget és péksüteményt is találunk, fontos azonban tudni, hogy a nagykereskedelmi beszállítónál minimum 30 ezer forint értékben kell vásárolni, hiszen a termékek is csak nagyobb kiszerelésben kaphatóak. 

Fogj össze másokkal!

Azoknak tehát, akik a családdal vagy a szomszédokkal karöltve nagyobb mennyiségben szeretnének vásárolni, mindenképp jó opció lehet az új online bevásárlási lehetőség. A kereskedés portékái között az igazán gourmet élményekre vágyó vásárlók nem mindennapi különlegességek közül válogathatnak, úgy mint a bárány szűzpecsenye, a nyúlgerinc vagy akár a kardhal is. 

A cég folyamatosan működik, a termékek beszállítása nem szünetel, a vásárlás következtében elfogyó termékek pedig folyamatosan újratöltődnek. 

Ez is érdekelhet: 

via realista.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!