Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túl sok hashajtós csokit evett a férj, a feleség halálra röhögte magát

A kockázatokról és a mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, esetleg csak olvassa el figyelmesen a használati utasítást...

,,Istenem, még az életemben nem röhögtem ennyire."

Így kezdte Abby Jimenez nemrégiben azt a posztot, amiben a férjét ért balesetet taglalja. A poszt már majdnem 350 ezer megosztásnál jár. És hogy mi volt a beleset?

Abby Jimenez férje múlt hét szerda este az Ex-lax nevű hashajtó csokoládéból evett. Másnap reggel meg is lett a hatása, nem is akármilyen...

Receptajánló:

Ez úgy eshetett meg, hogy a csomagoláson javasolt egy két kocka helyett a férfi egy egész táblányit bepuszilt. A nő persze egyből telefonált a kórházba, igaz, megnehezítette a dolgot, hogy alig bírta abbahagyni a röhögést. Nem csoda, hogy attól tartott, nem fognak hinni neki, olyan nyögve-nyelősen sikerült átadni a történteket. A kaput az tette be végül, hogy a vonal másik végén a szakember kimérten azt mondta:

„...a legnagyobb rizikó a görcs, a dehidratáció és a pelenkakiütés.”

A pelenkakiütés szónál teljesen betették a kaput. Abby állítása szerint nem volt felkészülve arra, hogy 39 éves párja mellett átélhet ilyesmit:

„Meghaltam. Nem vagyok felkészülve egy ilyen típusú válság kezelésére”- írta Abby a posztban. „Tudom, hogy szuper súlyos is lehetett volna, de atyaég...még mindig sírok...a kávémat sem tudom meginni, mert fuldoklok, ha rágondolok...”

Értesüléseink szerint a férj lassan rendbe jön, és engedélyt adott arra, hogy felesége megossza a történetet, ami, ha fogalmazhatok így, elég szaporán járja az internetet.

Ezeket láttad?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!