Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tudtátok, hogy a McDonald’s hazai beszállítókkal dolgozik?

Tudtad, hogy mikor a Mekiben eszel, tulajdonképpen magyar beszállítók terményét eszed?

A McDonald’s hazai termelői, nemzetközi piacokon

A magyar beszállítók évente több mint 1000 tonna salátával és zöldséggel, 600-800 tonna marhahússal, közel 2 millió darab tojással és 10 000 tonna csirkehússal látják el a hazai és a régiós McDonald’s-hálózatot. E vállalkozások szerint megéri McDonald’s-beszállítóvá válni, mert az étteremlánc hosszú távon is stabil, kiszámítható partner.

Receptajánló:

 

Három évtizede hazánkban a Meki

Három évtizeddel ezelőtt nyitotta meg első magyarországi éttermét a McDonald’s. Az étteremlánc azóta folyamatosan stabil hazai beszállítói körre támaszkodik: az állandó kínálatban felhasznált csirkehús, ketchup és más szószok, friss hagyma, uborka, tojás és méz hazai gazdaságokból érkezik, ahogyan a hamburgerek alapanyagául szolgáló marhahús, saláta, paradicsom egy része is. A hazai termelők egybehangzóan állítják, hogy a piacon kézzel fogható versenyelőnyt jelent számukra, hogy képesek megfelelni a McDonald’s magas szintű elvárásainak.

A beruházások is McD-konformak

Vállalatunk életében számos beruházást, köztük az optikai osztályozó-berendezés üzembe állítását a McDonald’s kiszolgálása tett szükségessé – mondja Gazsi Zoltán, az Eisberg Kft. ügyvezető igazgatója. „A komoly sztenderdeknek való megfelelés sok energiába kerül, de betartásuk által csökkenthetőek a kockázatok, így a cégek hosszú távú fenntarthatóbb pályára tudnak állni, azaz megtérülő befektetésről van szó.” 

Stabilitást, kiszámíthatóságot jelent a partnerség

„Partnereink azt tartják rólunk, hogy a McDonald’s kiszámítható, igényes partner, nem váltogatja a beszállítóit negyedévente, nem vásárol bizonytalan eredetű alkalmi alapanyagokat a minőségi és élelmiszer-biztonsági kérdéseket háttérbe szorítva, csupán a pillanatnyi üzleti érdekeket szem előtt tartva” – mondta Papp Zoltán, a McDonald’s Magyarország ellátási hálózatért felelős szenior osztályvezetője.

Hozzátette: "...a vállalat csirkehús-beszállítója, a magyar családi tulajdonban lévő Master Good-csoport baktalórántházi telepe nyerte el elsőként Európában a McDonald's Flagship Farm, azaz Mintafarm minősítést. 

Ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!