Túl kevés vagy túl sok – A tökéletes trükk, amitől jól működik a SÓSZÓRÓ

Megtalálták a trükköt, amitől a só- és borsszórók tényleg csak annyi ízesítőt adnak ki magukból, amennyit mi szeretnénk.

Hol máshol, ha nem a TikTok videómegosztón jelent meg egy bejegyzés arról, hogyan érdemes használni a só- és borsszórót úgy, hogy éppen csak annyi ételízesítő jöjjön ki belőle, amennyi számunkra szükséges. Bár a trükk sajnos nem kompatibilis a világ minden sószórójával, ha recés a sótartónk alja, nyert ügyünk van az adagolást illetően!

@cody.93

How old were you when you learned the proper way to use a salt and pepper shaker? ##chef ##crazy ##learnontiktok ##lifehacks ##fyp ##foryou ##foryoupage

original sound - Cody

A TikTok-videó szerint csupán annyi a dolgunk, hogy a fejjel lefelé állított szóró recés alját egy másik szóró recés aljával kell körkörösen összeérinteni, így az adagolóból szépen, egyenletesen és folyamatosan jön majd a só (vagy a bors), nekünk pedig nem kell összevissza rázni a szórót addig, amíg teljesen el nem sózzuk az ételt.


Ezek a praktikák is érdekelhetnek:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legnépszerűbb magyar sütik

Zserbó, flódni, krémes - ki ne szeretné a három közül legalább az egyiket? A Konyhafőnök mai adásában a csapatoknak közülük kellett választani!