Tóth Gabi őszintén beszélt szülés utáni testéről és az önelfogadásról

Az énekesnőnek teljesen megváltozott a testével való kapcsolata, és meglepő módon a jó irányba.

Tóth Gabi tavaly, karácsony előtt adott életetKrausz Gáborral közös gyermeküknek. Azóta az énekesnő rendszeresen beszél az anyaság örömeiről és nehézségeiről egyaránt. Az énekesnő most azt is megosztotta a rajongóival, hogyszülés után sokkal jobban elfogadja a testét, mint azelőtt.

„Ott álltam a tükörképem előtt, nézegettem magam és arra jutottam, hogy tulajdonképpen szeretem, amit látok. Ezzel magamat is megleptem, mert szülés előtt szinte soha nem voltam elégedett a testemmel. Mindig volt valami bajom magammal, pedig hát a mostani látványhoz képest gondolhatjátok, hogy ég és föld volt. […] Namármost azóta lettek striák, narancsbőr, lóg is itt-ott, de én tényleg szeretem ezt a megviselt testet.”

Gabi arról is őszintén beszélt, hogy nem volt ez mindig így, és most is rátör néha hullámokban az elégedetlenség:

„Persze hazugság lenne azt állítani, hogy ez mindig így van, mert hullámokban tör rám a méla undor, a zokogógörcs és azután – mint éppen most – az elégedettség. Fura, mi? Tényleg az van, hogy vannak napok, hetek, amikor belenézek a tükörbe és ordítva sírok. Ilyenkor teljesen reménytelennek látom, hogy ebből még valaha lesz olyan alak, amit megálmodtam magamnak.”

„A lényeg, hogy változzon bármennyit a testünk, történjen bármi a bőrünkkel, a hasunkkal, a mellünkkel vagy a lábunkkal, a testünk segít abban, hogy alkossunk egy új csodát. Ez a csoda ott cseperedik, amíg képes nem lesz arra, hogy a világra jöjjön. Szóval legyünk hálásak a testünknek, bárhogy is néz ki és legyünk hozzá türelmesek akkor is, ha több időre van szüksége ahhoz, hogy újra a régi fényében ragyogjon!”

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Instagram

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek