Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez Krausz Gábor véleménye Schobert Norbi nőgyalázásáról

Schobert Norbi szerint a nők ott cseszik el a házasságot, hogy nem fogynak le szülés után. Nos, íme egy markáns vélemény a fitneszguru kijelentéséről, Krausz Gábor tollából. 

A híres magyar séf, férj és apa nem hagyhatta szó nélkül Schobert Norbi nagy port kavart kijelentését, miszerint sok házasság azért megy tönkre, mert a nők szülés után nem fogynak le. Krausz Gábor és felesége, Tóth Gabi egy-egy Facebook-posztban illetve élő videóban közölték véleményüket a fitneszguru felháborító és a nőket meggyalázó kijelentéséről. 

A séf Facebook-posztját javítás nélkül, csupán a trágár szavak kicsillagozásával tesszük közzé.

Krausz Gábor ennyit fűzött hozzá Schobert kijelentéséhez: 

,,Ezúton Szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus f***kalap kiböfögött két lowkarb kakaòslòf** között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyílvánulása amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020ban egyátalan van olyan lény aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyászf**. 
Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!" 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés,

 
A botrányt kavart kijelentések mellett több hazai híresség sem tudott szó nélkül elmenni, Tóth Gabi (aki csupán pár hónapja adott életet első gyermekének) büszkén felvállalta szülés utáni testét, és egy kicsit sem bántja az, hogy most nem 58 kilósan, hanem 70 kilósan éli életét szerelmével és gyermekével. Nőként az embernek rengeteg nehézséggel kell szembenéznie a saját testét illetően, ilyenkor pedig nem csak saját magát kell táplálnia, de egy másik emberi lényt is. 
 
 
Az ügyben felszólalt Kulcsár Edina párja, Szabó András Csuti is, aki szerint Schobert átlépett egy határt, és férfitársai nevében ő kért elnézést minden nőtől, amiért az ismert fitneszguru ilyen véleményt nyilvánított. 
 
Schobert Norbi nem mellesleg hétfő este újra bejelentkezett Facebook-oldalán, és egy fokkal mérsékeltebben nyilatkozott korábbi kijelentéseiről, bár az nem titok, hogy bocsánatot kérnie egyáltalán nem állt szándékában, ő direkt dobta le vasárnap délután a „kommunikációs atombombát”. Norbi azt mondta, véleménye nem a duci nők ellen szólt, hanem éppen mellettük, hiszen ő kimondja, amit más nem mer. Külön említésre méltó, hogy tegnapi bejelentkezésében még az Ausztráliában pusztító tüzeket is párhuzamba állította a „hálószobai klímaváltozással.” 
 

Ez is érdekes lehet: 

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!