Minden valamire való torta piskótából és krémből áll, és míg a sütemény alapjával nem nagyon babrálhatunk, addig a lapok közé kent tortakrémmel bátran végezhetünk kísérleteket. A lényeg, hogy sűrű legyen, de kenhető, hogy tartsa az állagát, mégis légies legyen és könnyed. Feledkezzünk meg a klasszikus vajkrémről, hiszen a vaj ára úgyis az egekben, és lássuk be, tudunk jobbat a gejl, tömény, fullasztó tortakrémnél, amire a legtöbb recept esküszik. Csupa olyan recept érkezik, amelyik kevés (néha mindössze 2!) hozzávalóval operál, mégis isteni végeredményt nyújt. Vágjunk bele!
Nézd meg galériánkban a pár hozzávalós tortakrémeket:
Receptek, amelyekkel gyakorolhatsz:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több konyhai tipp vár: