Top 7 tepsis krumpli a hétvégére

Ne legyen olajszagú a konyhád, süsd a krumplit sütőben, majd ízesítsd és díszítsd kedvedre. Nézd meg ihletadó összeállításunkat a hétvégére.

Azt már mindenki tudja, hogy sült krumplit a sütőben érdemes sütni, hiszen jóval kevesebb olaj szükséges hozzá. Nem kell őrizni, állni mellette, egy körben letudható, ugyanakkor nem úszik utána az egész lakás olajszagban. Gondolom, máris kedvet kaptatok hozzá! Most azonban igazi tepsiskrumpli-variációkat ajánlok a hétvégére – rozmaringgal, fokhagymával, tejföllel vagy akár paradicsommal, mustárral készülteket, külhoni ihletésűeket és magyar specialitásokat. Tepsiket elő, induljon a sütés!

 1. 1.

  Hagymás-sajtos tepsis burgonya

 2. 2.

  Francia krumpli Fahéj konyhájából

 3. 3.

  Montenegrói tepsis krumpli

 4. 4.

  Tejfölös-parmezános burgonya

 5. 5.

  Mustáros krumpli

 6. 6.

  Sütőben sült krumpli 2. (paradicsomos)

 7. 7.

  Magyaros tepsis krumpli

Még több burgonyaköretet itt találsz!

Olvastad már?

Egészséges sült krumplik

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Színes-illatos citrussaláta, amitől biztosan boldogabb lesz a tél

A tél nem éppen a salátázás időszaka, legalábbis papíron, a színekre, harsanós zöldekre és gyümölcsökre, a vitaminra (na meg a karcsúbb alakra) viszont ilyenkor is vágyunk, sőt. Főzzünk abból ami van, azaz jelen esetben főznünk sem kell: használjuk ki a szezon gyümölcseit, és dobjunk össze egy nagyon pikáns, nagyon színes citrussalátát édesköménylevelekkel!

Hering András

„A főzés olyan, mint egy pici színház" – Péterfy-Novák Éva...

Kisoroszi és az olaszországi Todi városa között osztja meg életét Péterfy-Novák Éva, író. Az Egyasszony, a Rózsaszín ruha, és az Apád előtt ne vetkőzz! szerzőjéről a követői régóta tudják: nemcsak hogy tud főzni, de örömmel eteti is a szeretteit. Egy húsleves, egy sütemény nála mindig túlmutat önmagán, mindig egy gesztus is annak, akinek készíti. Elhúzódó olasz ebédekről, a konyhai sopánkodás művészetéről és a kétlakiság szépségeiről beszélgettünk.

Kormos Lili

További cikkek

Ez történik, ha egy hónapig nem eszel húst és tejterméket

Egyre többen kezdik a hús elhagyásával az új évet: a Veganuár évről évre népszerűbbé válik, ami nem csoda, a húsfogyasztás visszafogása az egészségnek is jót tesz. Más kérdés, hogy a veganizmusnak milyen előnyei és hátrányai vannak – de az biztos, hogy rövid távon kifejezetten hasznos elhagyni az állati eredetű termékeket.