A paradicsomos ételek szerencsére nem túl nehezek, fogyasztásuk után nem lesz telített érzésünk, tehát ebben a meleg időben is nyugodtan ehetjük őket. Egy frissen szedett paradicsommal készült tésztánál nincs finomabb, akár ebédre vagy vacsorára is könnyen el tudjátok készíteni. Ehhez és más paradicsomos fogáshoz jönnek most a legjobb receptek:
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több paradicsomos tészta765Kalória27.3gFehérje102.2gSzénhidrát27.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több kagylós tészta855Kalória46.4gFehérje121.3gSzénhidrát16.6gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több bruschetta525Kalória18.1gFehérje80.5gSzénhidrát15.3gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több töltött paradicsom346Kalória22.4gFehérje23gSzénhidrát17.5gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több avokádókrém131Kalória2.1gFehérje10.4gSzénhidrát10.4gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több tésztasaláta506Kalória23.2gFehérje53.9gSzénhidrát21.9gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több tésztasaláta451Kalória29.2gFehérje40.5gSzénhidrát18.8gZsír