Top 7 kínaikel-saláta

Ha tél, akkor káposzta, de nemcsak a szép sima, nagy fejű, hanem a hosszúkás, fodros levelű kínai kel is itt van nekünk, mint elsőosztályú szuper alapanyag.

A kelkáposztáról elsőként a rizzsel és darált hússal rétegezett rakott kel jut eszünkbe. Tejföllel isteni! Azonban vannak más finomságok is, amelyekhez fantasztikusan jól felhasználható. Ha kínai társát, a kínai kelt vásároljuk, sokkal egyszerűbbé válik a zöldség tisztítása és feldolgozása. Fűszerezhetjük kedvünkre, hiszen alapjáraton nincs kirívó markáns íze, bármi jól áll neki. Ugyanakkor sok vitamint rejt, ami ezeken a szürke, borongós napokon jól jöhet mindenkinek. Friss salátaként pedig felélénkít, színeivel feldobja napunkat.

  1. 1.

    Joghurtos kínai kel saláta ahogy Fahéj készíti

  2. 2.

    Frankfurti saláta újragondolva

  3. 3.

    Mézes-chilis csirkesaláta

  4. 4.

    Uborka saláta kínai kellel

  5. 5.

    Kínai kel saláta 4. - curry öntettel

  6. 6.

    Koreai kimchi – káposztasaláta

  7. 7.

    Szecsuáni kínai kel saláta (Kínai kel saláta 3.)

Olvastad már?

Top 13 gyors édesség

Hirdetés

Támogatott tartalom

Spórolásban nagyok vagyunk!

Velünk ez az év is jól indul. Vonzó kínálatunkból most számos termékünket extra nagy kiszerelésben, még jobb áron kínáljuk számodra, aktuális akcióinkkal pedig egyenesen a konyhádba hozzuk Amerikát!

Legújabb receptek

Vegán fánk

Farsang idején bevett étel a fánk, és hogy senki ne maradjon ki belőle, most hoztunk egy vegán verziót. Sokféle fánk létezik, ez most egy egyszerű típus, amibe szúrtunk egy lyukat és ...

24 órás gyógyító csontleves

A csontleves vagy erőleves egy gazdag, tápanyagokban dús leves, amelyet lassú főzéssel készítünk csontokból, zöldségekből és fűszerekből. Minél tovább főzöd ezt a tápláló ...

Címlapról ajánljuk

Így készíts gyógyító, 24 órás erőlevest, hogy minden cseppje aranyat...

Az erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!

Hering András

„Most, ha valaki séf akar lenni, híres akar lenni. Bennem...

Tavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...