TOP 5 nemzeti színű étel

Nyakunkon a tavasz, és itt a nemzeti ünnep is. Ebből az alkalomból érdemes lehet könnyedebb, piros-fehér-zöld színekbe öltözött ételeket fogyasztani.

Nemrégiben egy reklámügynökség nemzeti zászlókat rakott ki hagyományos alapanyagokból, mi most összegyűjtöttünk öt olyan ételt a nagyvilágból, amelyet a magyar zászló színei dominálnak. Figyeltünk arra, hogy könnyedebb, és a kimerült tavaszi vitaminkészleteinket feltöltő fogásokat válogassunk ki, és így varázsoljuk a március 15-ét ötletesebbé és egészségesebbé egyaránt.

  1. 1.

    Grillezett diós füstölt gomolya

  2. 2.

    Kecskesajtos-paradicsomos párnácskák

  3. 3.

    Töltött sült paradicsom

  4. 4.

    Insalata caprese

  5. 5.

    Kecskesajtos-zöldséges hússal töltött cukkini

Címlapról ajánljuk

Így fékezd meg, hogy csilliárdokba kerüljön a karácsonyi lakoma

Karácsonykor általában mindenből kicsit többet készítünk és ha az év többi napján nem is, ilyenkor igyekszünk különlegesebb, drágább alapanyagokból főzni, gazdagabb, igazi ünnepi lakomákat rendezni. Idén azonban a legtöbben jobban meggondolják, mire mennyit költenek, kreatív ötleteket adunk a finom, de nem elszállós karácsonyi finomságokhoz.

Szekeres Dóra

További cikkek