TOP 5 nemzeti színű étel

Nyakunkon a tavasz, és itt a nemzeti ünnep is. Ebből az alkalomból érdemes lehet könnyedebb, piros-fehér-zöld színekbe öltözött ételeket fogyasztani.

Nemrégiben egy reklámügynökség nemzeti zászlókat rakott ki hagyományos alapanyagokból, mi most összegyűjtöttünk öt olyan ételt a nagyvilágból, amelyet a magyar zászló színei dominálnak. Figyeltünk arra, hogy könnyedebb, és a kimerült tavaszi vitaminkészleteinket feltöltő fogásokat válogassunk ki, és így varázsoljuk a március 15-ét ötletesebbé és egészségesebbé egyaránt.

 1. 1.

  Grillezett diós füstölt gomolya

 2. 2.

  Kecskesajtos-paradicsomos párnácskák

 3. 3.

  Töltött sült paradicsom

 4. 4.

  Insalata caprese

 5. 5.

  Kecskesajtos-zöldséges hússal töltött cukkini

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek