TOP 5 krémes - szépek és finomak

"Aki egyszer megkóstolja az igazi, házi krémest, biztosan bojkottálni fogja utána a cukrászdai változatát." - Petra

Jöjjön a TOP5 legszebb krémes! Megsúgjuk, ezek nemcsak szépek, de finomak is. A díjnyertes krémest ráadásul egy férfi szakácsunk készítette: Erdélyi Ferenc.

A házi krémes elkészítése lehet, hogy tényleg egyszerűbb, mint gondolnánk? Helga szerint igen: "Szia! Elkészítettem, nagyon finom lett! Köszönöm a receptet! Eddig ilyen krémest nem készítettem, mert azt hittem macerás, de hihetetlenül egyszerű! Még egyszer köszi!" Szerintetek?

 1. 1.

  Házi krémes ahogy Szta készíti

 2. 2.

  Krémes házi leveles tésztából

 3. 3.

  Házi krémes

 4. 4.

  Krémes Napfény és fűszer konyhájából

 5. 5.

  Krémes

Hozzászólások (2)

marizsuzsi

Kedves krémes imádók! Úgylehet gyorsan krémest késziteni,hogy elékapsz a hüt?b?l 1csomag leveles tésztát és veszel 1csomag Dr.Oetker házi krémespot. Mindent a leirás szerint megcsinálod és fél óra alatt kész a krémes. Ezek után ugy variálod ahogy akarod a fantáziádra van bizva. Én nagyon sokat sütök és ezeket a krémporokat nagyon jól fellehet használni mindenféle sütikhez csak fantázia kérdése. Jó sütögetést kivánok mindenkinek.

martonmarta

Én ezzel ellentétben szeretem magam elkészíteni a hozzávalókat...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.