TOP 5 krémes - szépek és finomak

"Aki egyszer megkóstolja az igazi, házi krémest, biztosan bojkottálni fogja utána a cukrászdai változatát." - Petra

Jöjjön a TOP5 legszebb krémes! Megsúgjuk, ezek nemcsak szépek, de finomak is. A díjnyertes krémest ráadásul egy férfi szakácsunk készítette: Erdélyi Ferenc.

A házi krémes elkészítése lehet, hogy tényleg egyszerűbb, mint gondolnánk? Helga szerint igen: "Szia! Elkészítettem, nagyon finom lett! Köszönöm a receptet! Eddig ilyen krémest nem készítettem, mert azt hittem macerás, de hihetetlenül egyszerű! Még egyszer köszi!" Szerintetek?

  1. 1.

    Házi krémes ahogy Szta készíti

  2. 2.

    Krémes házi leveles tésztából

  3. 3.

    Házi krémes

  4. 4.

    Krémes Napfény és fűszer konyhájából

  5. 5.

    Krémes

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...