TOP 5 krémes - szépek és finomak

"Aki egyszer megkóstolja az igazi, házi krémest, biztosan bojkottálni fogja utána a cukrászdai változatát." - Petra

Jöjjön a TOP5 legszebb krémes! Megsúgjuk, ezek nemcsak szépek, de finomak is. A díjnyertes krémest ráadásul egy férfi szakácsunk készítette: Erdélyi Ferenc.

A házi krémes elkészítése lehet, hogy tényleg egyszerűbb, mint gondolnánk? Helga szerint igen: "Szia! Elkészítettem, nagyon finom lett! Köszönöm a receptet! Eddig ilyen krémest nem készítettem, mert azt hittem macerás, de hihetetlenül egyszerű! Még egyszer köszi!" Szerintetek?

 1. 1.

  Házi krémes ahogy Szta készíti

 2. 2.

  Krémes házi leveles tésztából

 3. 3.

  Házi krémes

 4. 4.

  Krémes Napfény és fűszer konyhájából

 5. 5.

  Krémes

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!