Top 3: a legnépszerűbb gasztrobloggerek

Gasztroblogger rovatunk szereplői szinte kivétel nélkül kreatív, otthonunkban mégis könnyen kivitelezhető receptekkel látnak el minket hétről hétre. A szó legnemesebb értelmében fanatikusok ők, akik szépséges fotóikkal és remek receptjeikkel még a kétkedők kedvét is meghozzák a konyhai tüsténkedéshez! Lássuk, kik voltak a legnépszerűbbek 2012-ben!

Konyhakobold: szalonnás-sajtos fánk

Konyhakobold gyerekkori kedvencét osztotta meg velünk ebben a cikkben, ami úgy látszik, sokatokban szintén kellemes emlékeket ébreszthetett, de legalábbis óriási sikere volt a cikknek, ami a 2012-es év legolvasottabb gasztoblogger bejegyzése lett!

Abbahagyhatatlan: szalonnás-sajtos fánk >>

Készíts bonbont Valentin-napra!

Emőke híres azokról az ellenállhatatlan édességekről, melyekkel szerencsére a NoSalty hasábjait is megtöltötte - Valentin-napra egy házilag készült bonbonnal kápráztatott el minket, ami a sokat mondó Szerelemtrüffel nevet viselte. Imádtátok a receptet, a múlt év második legnépszerűbb Gasztroblogger cikkévé avattátok!

Készíts bonbont Valentin-napra! >>

Muffin után egy lépéssel - cupcake

A harmadik legnagyobb kedvencetek a Kajapiazongora háziasszonyának kezei közül került ki. A muffin népszerűségéhez nem férhet kétség, de tovább kalauzoltunk a sütivilágban: a cupcake még mutatósabb, talán még finomabb, de ugyanolyan egyszerű összedobni, mint egy muffint. A harmadik legnépszerűbb gasztroblogger-cikk Kajapiazongora nevéhez kötődik!

Muffin után egy lépéssel - cupcake >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!