Top 3: a legnépszerűbb gasztrobloggerek

Gasztroblogger rovatunk szereplői szinte kivétel nélkül kreatív, otthonunkban mégis könnyen kivitelezhető receptekkel látnak el minket hétről hétre. A szó legnemesebb értelmében fanatikusok ők, akik szépséges fotóikkal és remek receptjeikkel még a kétkedők kedvét is meghozzák a konyhai tüsténkedéshez! Lássuk, kik voltak a legnépszerűbbek 2012-ben!

Konyhakobold: szalonnás-sajtos fánk

Konyhakobold gyerekkori kedvencét osztotta meg velünk ebben a cikkben, ami úgy látszik, sokatokban szintén kellemes emlékeket ébreszthetett, de legalábbis óriási sikere volt a cikknek, ami a 2012-es év legolvasottabb gasztoblogger bejegyzése lett!

Abbahagyhatatlan: szalonnás-sajtos fánk >>

Készíts bonbont Valentin-napra!

Emőke híres azokról az ellenállhatatlan édességekről, melyekkel szerencsére a NoSalty hasábjait is megtöltötte - Valentin-napra egy házilag készült bonbonnal kápráztatott el minket, ami a sokat mondó Szerelemtrüffel nevet viselte. Imádtátok a receptet, a múlt év második legnépszerűbb Gasztroblogger cikkévé avattátok!

Készíts bonbont Valentin-napra! >>

Muffin után egy lépéssel - cupcake

A harmadik legnagyobb kedvencetek a Kajapiazongora háziasszonyának kezei közül került ki. A muffin népszerűségéhez nem férhet kétség, de tovább kalauzoltunk a sütivilágban: a cupcake még mutatósabb, talán még finomabb, de ugyanolyan egyszerű összedobni, mint egy muffint. A harmadik legnépszerűbb gasztroblogger-cikk Kajapiazongora nevéhez kötődik!

Muffin után egy lépéssel - cupcake >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek