Top 3: a legnépszerűbb gasztrobloggerek

Gasztroblogger rovatunk szereplői szinte kivétel nélkül kreatív, otthonunkban mégis könnyen kivitelezhető receptekkel látnak el minket hétről hétre. A szó legnemesebb értelmében fanatikusok ők, akik szépséges fotóikkal és remek receptjeikkel még a kétkedők kedvét is meghozzák a konyhai tüsténkedéshez! Lássuk, kik voltak a legnépszerűbbek 2012-ben!

Konyhakobold: szalonnás-sajtos fánk

Konyhakobold gyerekkori kedvencét osztotta meg velünk ebben a cikkben, ami úgy látszik, sokatokban szintén kellemes emlékeket ébreszthetett, de legalábbis óriási sikere volt a cikknek, ami a 2012-es év legolvasottabb gasztoblogger bejegyzése lett!

Abbahagyhatatlan: szalonnás-sajtos fánk >>

Készíts bonbont Valentin-napra!

Emőke híres azokról az ellenállhatatlan édességekről, melyekkel szerencsére a NoSalty hasábjait is megtöltötte - Valentin-napra egy házilag készült bonbonnal kápráztatott el minket, ami a sokat mondó Szerelemtrüffel nevet viselte. Imádtátok a receptet, a múlt év második legnépszerűbb Gasztroblogger cikkévé avattátok!

Készíts bonbont Valentin-napra! >>

Muffin után egy lépéssel - cupcake

A harmadik legnagyobb kedvencetek a Kajapiazongora háziasszonyának kezei közül került ki. A muffin népszerűségéhez nem férhet kétség, de tovább kalauzoltunk a sütivilágban: a cupcake még mutatósabb, talán még finomabb, de ugyanolyan egyszerű összedobni, mint egy muffint. A harmadik legnépszerűbb gasztroblogger-cikk Kajapiazongora nevéhez kötődik!

Muffin után egy lépéssel - cupcake >>

Legújabb receptek

Citromos és narancsos fánkcsigák

Arancini i limoncini di carnevale, így hívják Olaszországban ezeket a citrom- és narancshéjas cukorral csavart fánkokat. Érdemes mindkét citrushéjat bevetni, mert isteni lesz tőlük a ...

Téli caprese saláta

A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...

Címlapról ajánljuk

6 kiváló termelői piac az országban – Minden, ami finom...

Piacra járni fantasztikus program. Aki szeretne jobban belelátni egy közösség életébe, megismerne helyi termelőket és kisiparosokat, annak akár itthon, akár külföldön is kihagyhatatlan program a piacozás. Mivel már egyre többen igyekeznek tudatosan vásárolni, szezonális és lokális alapanyagokból készíteni az ételeiket, egyre több a termelői piac országszerte, ahol helyi termelők földjeiről érkeznek a legfinomabb zöldségek és gyümölcsök. Most mutatunk három vidéki és három budapesti opciót, ha te is kipróbálnád valamelyiket.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...