Ez a konyhai eszköz tökéletes göndör hajat varázsol

A TikTok a zseniális és nem ritkán meghökkentő megoldások felülete. Megmutatjuk, miként lehet könnyen és gyorsan hullámos hajat varázsolni ezzel a konyhai eszközzel.

Rengeteg trükköt, konyhai praktikát lestünk már el a TikTokról, és olyan trendek is vannak, amiket inkább meghagytunk azoknak, akik egy népszerű videóért bármire hajlandóak. De egy TikTok videónak köszönhetően tudjuk már, hogy miként kell helyesen használni a tésztaszűrőt. A következő tippnek is ez a konyhai eszköz a főszereplője, azonban mint kiderült, egy teljesen más célra is szuperül funkcionál, aminek semmi köze az ételekhez.

Ez a konyhai eszköz varázsol tökéletes göndör hajat a TikTok felhasználóknak

A hajszárító, hajkefe és csavarók mellé ugyanis a szűrő is bekerült a hajkorona belövéséhez szükséges eszköztárba. A konyhából a fürdőszobába átvándorolt kiegészítő ráadásul a videók alapján meglepően jól funkcionál ebben a szerepben is.

@foxcraftcustom I can’t tell the difference between genius and crazy anymore lol #wavyhairtips #hairhacks #plopping #hairproblems #diffusecurlyhair #foxcraftcustom ♬ original sound - Taylor Dean

A göndör hajúak ismerik a kihívást, amit a nehézkes diffúzor használata jelent a kósza szálak nélküli fürtök létrehozásában, így ez az innováció sokak életét megkönnyítheti a jövőben. A #CurlTok hashtag alatt számos videó található, ami az eljárást és az eredményt szemlélteti, mi azonban most a @foxcraftcustom TikTokját hoztuk el, mivel már

17,3 millió megtekintésnél jár, és több mint 800 ezren kedvelték.

A módszer rendkívül egyszerű, fogja a szűrőt, és fejjel lefelé beleteszi az összes haját, majd alulról elkezdi szárítani. Mivel többen újrakreálták a videót, hasonló eredménnyel, így azt kell mondanunk, hogy meggyőzött minket a hatékonyságáról, és ha valakinek göndör haja van, érdemes lehete egy próbát tennie. Csak figyelnie kell, nehogy rögtön utána tésztaszűrésre használja ugyanazt a szűrőt!

Forrásunk volt.


További okos tippekkel gazadgodhat a tárházad a konyhában:

Címlapról ajánljuk

További cikkek