9 tavaszi főzelék, amihez szinte feltét sem kell

Olyan tavaszi főzelékeket találhatunk az alábbi listában, amelyek kicsattanó, harsány ízeket és laktató zöldségeket vonultatnak fel – olyannyira, hogy meg is feledkezhetünk a feltétekről.

Feltétlenül próbáljuk ki ezeket a tavaszi főzelékeket: a karalábék, spenótok és egyéb zsenge finomságok ideje ez, olyan zöldségraguké, amelyek önmagukban is képesek laktatni, gazdagon eltelíteni. Ha megfeledkezünk a fasítról, tükortojásról, pörköltről, teljesen érthető: a tavaszi főzelékek ennyire el tudják csavarni a fejeket.

  1. 1.

    Egyszerű karalábéfőzelék

  2. 2.

    Spenótfőzelék füstölt tofuval

  3. 3.

    Krémes zöldborsófőzelék

  4. 4.

    Tökéletes finomfőzelék

  5. 5.

    Brokkolifőzelék sült csirkemellel

  6. 6.

    Sóskafőzelék tükörtojással

  7. 7.

    Palak paneer házilag

  8. 8.

    Ana spenótfőzeléke tükörtojással

  9. 9.

    Tavaszi medvehagymás krumplifőzelék

Még több tavaszi főzelék itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek