5 táplálékkiegészítő, amit kezdj el szedni, ha folyton fáradt vagy

Tavasszal, amikor végre feléled a természet és egyre hosszabbak a nappalok, sokan tapasztalnak megmagyarázhatatlan fáradtságot. Szerencsére vannak olyan jótékony vitaminok és ásványi anyagok, amelyek segítenek visszanyerni az energiánkat.

A tavaszi fáradtság teljesen természetes és igencsak bosszantó jelenség. Végre véget érnek a komor és hideg napok, erre mi legszívesebben ki sem kelnénk az ágyból. Ha nyolc óra alvás, kiegyensúlyozott étrend és mozgás mellett is fáradtnak érezzük magunkat, érdemes kipróbálni a következő táplálékkiegészítőket, mert azok garantáltan elűzik az álmot a szemünkből.

Nézd meg a táplálékkiegészítőket a galériában:

Forrásunk volt

Szerző: Kremmer Magdi


Még több cikk a táplálékkiegészítőkről:

Címlapról ajánljuk

„Ne higgyük, hogy következmények nélküli egy eszméletlen nagy kajálás” –...

Ha húsvét, akkor családi és baráti összejövetelek, nagy evés-ivások, amikor tányérra kerül a füstölt sonka, a majonézes saláta, mindenféle (tojásos) kence és az illatos kalács. De hogyan érdemes ételintoleranciával ilyenkor az asztalhoz ülni, hogy ne maradjunk ki a jóból? Szabó Adrienn klinikai dietetikussal és fenntartható táplálkozási szakértővel beszélgettünk nehézségekről és lehetőségekről, hogy a húsvét mindenkinek jóízűen teljen.

Nosalty

További cikkek