Tapasbár otthon: a tuti siker

Pár éve jártam először tapasbárban, Barcelonában. Havonta egyszer nálam jön össze a csajtársulat, és tapast csemegézünk kifulladásig.(x)

Ha jártatok már tapas-bárban, tudjátok, tapast voltaképpen bármiből lehet csinálni, ami apró adagokra kiporciózható, fogpiszkálókra feltűzhető. A legfontosabb hozzávaló igazából a kreativitás és a szervezőkészség, mert azt azért be kell vallani, hogy 5-6 féle ételhez minden alapanyagot beszerezni a városban, az nem mindig egyszerű. A barátnőimnél a top-favoritok a sült kalamáris, a serrano sonkás, a kecskesajtos cukkinis, a sherryszószos rákos, a padlizsánkrémes és a baconbe tekert juhtúrós falatkák, de a személyes kedvencem a sárgadinnyés mozzarella, csak ajánlani tudom.

Ismerd meg az új Nissan Micrát!

Hogy a bevásárlás ne legyen rémálom, mindenképpen írjunk listát, tervezzünk utat. Az is hatalmas segítség, ha a Micránkban van navigációs- és kommunikációs rendszer, melynek érintőképernyőjén még telefonálni is tudunk - hiszen tudjátok, ahogy közelít az este, úgy zajlik egyre inkább az élet. Az intelligens autókulcs is remek segítség, pláne ha több szatyorral érkezünk a boltból, így nem kell a kulcs után kotorászni a táskában. A parkolássegítő rendszer pedig nem csupán praktikus, de az önbizalmunkra is jótékony hatással van.

Ha végeztünk a bevásárlással, a többi már tényleg csak fantázia és ízlés dolga, kezdődhet a buli, jöhetnek a csajok! (x)

Ismerd meg az új Nissan Micrát! >>>

Még több tapas receptért kattints ide >>>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek