Puha galuskák, sok-sok tejföl, juhtúró és ropogós szalonnapörc – csak hogy párat említsünk a sztrapacska legikonikusabb összetevői közül. A végén persze kevés szalonnazsírra is szükséged lesz, hogy meglocsold vele a sztrapacskát! Nálad melyik recept lesz a befutó?
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több sztrapacska1197Kalória37gFehérje116gSzénhidrát63.2gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több sztrapacska919Kalória22.3gFehérje73.7gSzénhidrát58.8gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több sztrapacska1047Kalória34.1gFehérje98.3gSzénhidrát56.6gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több sztrapacska404Kalória15.2gFehérje28.4gSzénhidrát24.9gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több sztrapacska962Kalória31.6gFehérje87.1gSzénhidrát53.7gZsír -
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több sztrapacska1207Kalória25.9gFehérje115.8gSzénhidrát68.9gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több sztrapacska722Kalória27.7gFehérje90.4gSzénhidrát26.6gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több sztrapacska582Kalória20.6gFehérje62.6gSzénhidrát27.1gZsír
Még több sztrapacska itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!