Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sztárok, akik fiatalon irtó nevetséges reklámokban szerepeltek - VIDEÓK!

A félmeztelen Brad Pitt chipset, a legnagyobb tinisztárok tejet, Donald Trump pedig pizzát akart nekünk eladni. Hírességek, akiket beszippantott a reklámipar. 

Nem véletlenül virágzik ma az influenszeripar: sokkal könnyebben megveszünk egy terméket akkor, ha azt látjuk, hogy a hírességek is azt eszik vagy használják. Az 1990-es és a 2000-es évek elején megszámlálhatatlanul sok sztárt kértek fel arra, népszerűsítsen valamilyen terméket a rajongók között. Ekkoriban még csak a televízióban lehetett elültetni a bogarat az emberek fülében, az internetnek köszönhetően azonban ezek a régi reklámok nem tűntek el, sőt! Most meg is mutatunk nektek párat!

1. Brad Pitt a tengerparton chipset árul 

Ebben az 1996-os Pringles chips reklámban sajnos csak néhány rövid snitt erejéig láthatjuk a 26 éves Brad Pittet, annyi bizonyos, hogy a rágcsálnivalóért lányok százai rohantak a boltba, miután ez a reklám lement a tv-ben. 

2. Meghan Markle is chipset vásárolt...

Sussex hercegnéjét sokan már itthon is ismerhették a Brilliáns elmék című sorozatból, Meghan Markle azonban nem csak ügyvédként tűnt fel a képernyőn. Ebben a 2009-es Tostitos reklámban két chips közül kell választania, neki pedig inkább az egyszerűbb (és egészségesebb?) ropogtatnivaló tetszik meg, ami csupán kukoricát, növényi olajat és sót tartalmaz... 

3. Ben Affleck, a kamu ételfutár

Micsoda mosoly, micsoda haj! Ben Affleck mindössze 16 éves volt akkor, amikor 1989-ben felkérték őt a Burger King reklámjának főszerepére. A menő, fiatal fiú autós mobiltelefonjára egy hívás érkezik, melyben egy vonzó női hang rendel házhoz egy Burger King-es menüt. A fiú nem vallja be, hogy semmi köze a gyorsétteremhez, inkább elviszi a csaj ajtajáig a megrendelt ételt, apja viszont idő keresztbe tesz a nagy találkozásnak, és azonnali hatállyal hazahívja csavargó fiát. 

4. Meg Ryan

Maradunk a híres gyorséttermek reklámjainál, ezúttal pedig Meg Ryan van soron, akit talán elsőre nem is olyan könnyű felismerni. A Burger King itt látható reklámja 1982-ben készült, a kilencvenes évek egyik leghíresebb színésznője pedig nem csak nagyon fiatal (21 éves), de barna hajú és igen kerek arcú, egyszerűen nem olyan, mint amilyennek például a Szerelem hálójában, vagy az Angyalok városa című filmben láthattuk.

5. Donald Trump 

Amerika elnöke üzletemberként rengeteg rövid szerepet vállalt filmekben és reklámokban, 1995-ben egykori feleségével, Ivana Trumppal reklámozta a mozzarellás töltött szélű pizzát. Háááát....szerintünk senki nem eszi úgy a pizzát, mint Donald Trump. 

6. Ringo Starr és a The Monkees

Szintén a sajttal töltött pizzaszél mellett tette le a voksát 1995-ben a Beatles egykori dobosa. A történet egyik furcsasága, hogy Starr rengeteg dologra allergiás, így például a hagymára, a fokhagymára és a fűszerekre, ráadásul a pizzát egy különleges fokhagymás szósszal reklámozták. Na jó, ha alaposan megfigyeljük a reklámot észrevehetjük, hogy Ringo nem harap bele a gusztusos pizzaszeletbe. 

7. Leonardo DiCaprio 

Ebben a két reklámban két kisfiú meséli el, miért olyan jó a szuperpuha, nagyra fújható és pukkanós Bubble Yum rágógumit rágni. Hogy ki a második fiú, aki a saját arcába pukkasztja a rágót? Hát nem más, mint a tizenegynéhány éves Leonardo DiCaprio

8. David Beckham

Bár nem annyira régi reklám (mindjárt mutatunk régebbit), a már sokszor említett Burger King néhány évvel ezelőtt David Beckham-et kérte fel az epres shake reklámozására. Beckham a pult mögött az egyik éttermi dolgozóval beszélget az epres italról, amikor is turmixolás közben epres lesz a focista ingje. Vajon lekerül a koszos ing? 

9. Az 'N Sync

A kétezres évek egyik leghíresebb fiúbandájának tagjai a babájukat akarják visszakapni, egészen addig, amíg ki nem derül, hogy nem egy lány után áhítoznak a fiúk, hanem egy kis oldalasra vágynak, amely meg is érkezik hozzájuk a mentőhelikopter segítségével. 

10. Tucatnyi híresség, egyetlen ital 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@90smilk által megosztott bejegyzés,

A kilencvenes évek végén szinte minden fiatal hírességet felkértek a tej népszerűsítésére. A kampány során olyan sztárok adták arcukat egy-egy hirdetéshez, mint Britney Spears, Naomi Campbell, Kate Moss, Tyra Banks vagy Whoopi Goldberg. 

Ezeknél a képeknél lapozni is tudsz! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@90smilk által megosztott bejegyzés,

Na és, hogy a végére lekerüljön az ing, ami a Burger King reklámból kimaradt...

Ez is érdekelhet: 

via marie claire, delish, onecountry

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!