Szomorú hírt jelentett be Rácz Jenő éttermével kapcsolatban

November 10-én nyitotta volna meg új éttermét Rácz Jenő, az újabb szigorítások miatt azonban idén már másodszorra marad el a megnyitó.

Rácz Jenő kedden egy Instagram-videóban közölte a hírt követőivel, miszerint a Rumour by Rácz Jenő november 10-i megnyitása az újonnan bevezetett szigorítások miatt el kell, hogy maradjon. A séf - csak úgy, mint rengeteg más, vendéglátóiparban dolgozó szakmabeli - egyelőre nem tudja, mikor nyithatnak majd ki, és mi fog történni a következő időszakban. Türelemmel vár, és bár csapatának lelkesedése az új korlátozások ellenére sem hagyott alább, most az a legfontosabb, hogy munkatársai mindenben élvezhessék a séf támogatását.

,,Nagyon szomorú helyzet áll Magyarországon, nem csak a vendéglátóiparban, hanem alapvetően minden iparágban. Nem tudom, hogy mikor nyithatunk ki, nem tudom hogy mi a következő lépés, várakozunk. Azt tudom, hogy a lelkesedésünk ugyanolyan szinten van, mint idáig, ami volt. Egyszerűen nem akarjuk elhinni, hogy megint ez van" - idézi a séf szavait a 24.hu.

A Nosalty stábja október elején látogatott el Jenő készülő éttermébe. A Rumour egy nagyon exkluzív étteremnek ígérkezik, ahol a Michelin-csillagos séf személyesen gondoskodik majd a jó hangulatról és a felejthetetlenül különleges ételekről.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek