Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szerinted hol a legfinomabb a lángos? Szavazz a kedvencedre!

Ismét a  lángosrajongók kedvenc lángosozóit keresi a Vénusz. Szerinted hol a legfinomabb?

Bizonyára mindannyiunknak vannak kedvenc lángoslelőhelyei, legyen ez akár a Balaton-parton, egy fővárosi strandon vagy az ország bármely pontján egy nyüzsgő piacon. Éppen ezért az immár hetedik alkalommal megrendezett Vénusz Lángos Voks célja nem más, mint hogy felkutassa a rajongók kedvenc lángossütőit. Az adatbázisban lévő lángosozókra szavazni a www.langosvoks.hu oldalon lehet, illetve a listában még nem szereplő új kedvencünk jelölésére is itt van lehetőség. Amennyiben pedig új lángosozókat szeretnénk kipróbálni, a több mint 400 regisztrált helyet tartalmazó adatbázisban akár régiókra lebontva is keresgélhetünk, hogy semmiképpen ne teljen el ez a nyár sem finom lángos nélkül.

Nem titok, hogy kedvenc nyári ételünk elengedhetetlen alapanyaga az aranyló napraforgóolaj, amellyel a Vénusz idén is megjutalmazza a legtöbb szavazatot összegyűjtő lángossütőket.

Lángos házilag:


A lángosozók számára a tét igen nagy idén is, hiszen az aranyérmes lángosbüfét a „Vénusz kedvenc lángosozója 2018” megtisztelő cím mellett 500 liter Vénusz napraforgó-étolajjal jutalmazzák. Továbbá a dobogó második fokára kerülő lángossütő 300 liter, míg a harmadik helyezett 200 liter napraforgó-étolaj boldog tulajdonosa lesz. 

Új Vénusz sütőolaj

Megújult sütőolajat dobott piacra a Vénusz, amelynek segítségével könnyedén elkészíthetjük kedvenc bő olajban sült ételeinket. Természetes összetevőjének köszönhetően a vele készült sültkrumpli aranyló, a rántott hús pedig igazán ropogós lesz – a nyár slágeréről, a lángosról nem is beszélve.

A Balaton környékéről sem szabad elfeledkeznünk, ha lángosról van szó, hiszen az étel neve mára szinte egybeforrt egyik kedvenc nyári úticélunkkal. Az ország legnagyobb tava körül kiemelten sok büfé működik, amelyek közül a Vénusz idén is különdíjban részesíti a legtöbb szavazatot gyűjtő balatoni lángossütőt. Kíváncsian várjuk, ebben az évben ki nyeri el a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2018” kitüntetést és az ahhoz tartozó 500 liter napraforgó-étolaj díjat.

Természetesen a szavazók sem maradnak jutalom nélkül, a Vénusz közöttük öt egyedi, lángos mintás ajándékcsomagot sorsol ki. Amennyiben tehát úgy érezzük, hogy megtaláltuk az „Igazit”, vagy akár több emlékezetes lángosozót fedezünk fel idén nyáron, ne felejtsük el leadni rájuk voksunkat. Ha pedig szívesen megmutatnánk közösségi média felületeinken is kedvenc nyári harapnivalónkat, akkor használjuk bátran a #lángosvoks és a #kedvenclángosom hashtageket.

Vénusz Lángos Voks verseny időtartama: 2018. június 7. – 2018. augusztus 31.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!