Százezrek nézik a végtagok nélküli youtubert, aki sminkel

Egy igazán inspiráló történet arról, hogy minden lehetséges, ha igazán akarjuk.

Kaitlyn Dobrow élete 18 éves korában változott meg teljesen. A fiatal lány ugyanis, akkor kapott agyhártyagyulladást, ami miatt kórházba került. Kaitlyn fél évet töltött bent, és összesen 22 műtéten esett át ez idő alatt.

Aznap, amikor megjelentek Kaitlyn-nél az első tünetek, a barátaival bulizott, de mivel megfájdult a feje, úgy döntött, hazamegy. Éjszaka nagyon magas láza volt és hányt, majd mikor reggel felkelt, összecsuklott és összeesett. Akkor állt utoljára a saját lábán. A kór megtámadta a keringését, és a végtagjain elhaló szövetek miatt amputálni kellett a kezeit és a lábszárait, ráadásul elveszítette bőrfelületének 57 százalékát is.

Kaitlyn szerencsére túlélte a borzalmas betegséget, és az egyetlen tevékenységbe kapaszkodott, amit a művégtagokkal is ügyesen csinált: a sminkelésbe. Azóta YouTube-csatornát üzemeltet, ahol közel 250 ezren követik.

„Hosszú időbe telt, hogy elfogadjam az életemet olyannak, amilyenné változott. De amikor a YouTube-ra és az Instagramra posztolok, azt érzem, hogy olyasmit csinálok, amiben jó vagyok. Szeretem a pozitív visszacsatolásokat is, és azt, hogy a videókkal segíthetek másoknak” – mesélte egy interjúban.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapról ajánljuk

További cikkek