A sütemények titka

A sütisütés az anyukák és lányok, a barátnők és feleségek titkos fegyvere. Nézzétek meg az új Vénusz Vaníliaízű sütőmargarint! (x)

Egy finom süti úgy működik, mint a varázslat.

Megvigasztal, ha szomorúak vagyunk, mosolyt csal a születésnapos arcára, képes feloldani egy összezörrenés utáni fagyos hangulatot, vagy éppen emlékezetessé tenni egy fontos eseményt, egy baráti összejövetelt.

Sütivel rengeteg mindent kifejezhetünk, elmondhatunk.

Próbáljuk csak ki! Egy mókás keksz pillanatok alatt megnevetteti a gyerekeket, egy szelet tortával szerelmet vallhatunk, egy szombat délutáni kakaóscsiga-készítés pedig tökéletes program az egész családnak.

Az új Vénusz Vaníliaízű sütőmargarint elsősorban sütéshez, édes süteményekkészítéséhez ajánljuk azoknak a családoknak, akik a vanília ízét, illatátkedvelik.

Ráadásul a hűtőből kivéve is azonnal eldolgozható, így segítségével percek alatt összedobhatunk egy falatnyi szeretetet, egy szelet gondoskodást vagy épp egy tálvidámságot, és a sütink biztosan többet jelent majd egy egyszerű édességnél. (x)

További Vénusz-termékekért kattints ide!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek