9 megunhatatlan sós süti, amit imádni fognak a vendégeid

Ha a te szívedhez is közel állnak a sós sütik, akkor az alábbi szuper gyors és finom receptekért teljesen oda meg vissza leszel! Tökéletes rágcsálnivalók az esti filmezéshez vagy akár egy baráti összejövetelhez.

Nagyon vigyázni kell a sós sütikkel, hiszen olyan hamar elfogynak a tányérról, hogy szinte sosem elegendő, ha csupán egy adaggal készítesz belőlük. Ezért, amikor legközelebb sós sütit sütsz, akkor mindenképpen dupla adagot dobj össze belőle. Készíthetsz sajtos rolót, puha sörkiflit, sajtos csigát vagy éppen stanglit is. Mi pontosan ebben a sorrendben burkolnánk őket!

  1. 1.

    Habkönnyű sajtos roló

  2. 2.

    Pihe-puha sörkifli

  3. 3.

    Fokhagymás-sajtos csiga zöldfűszeres tejföllel

  4. 4.

    Négysajtos stangli

  5. 5.

    Stangli, ahogy nagymamám csinálja

  6. 6.

    Extra puha marhahúsos-sajtos pizzagolyók

  7. 7.

    Keto nachos

  8. 8.

    Pizzás minicsigák tonhallal

  9. 9.

    "Hangyás" rudacska

Még több sós süti itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 pékség, ahova a kovászos kenyérért messziről visszajárnak a vendégek

Manapság nem akkora szenzáció a kovászos kenyér, viszont az (igazi) pékek a nagybetűs kovászos pékárukat ma már inkább vadkovászosnak nevezik. Ennek oka, hogy a nagyüzemi termelők is meglovagolták a kovászdivatot, és csak úgy ontják a kovászosnak nevezett termékeket, amelyek sokkal inkább élesztősek, és ami nagyobb baj, gyorskelesztettek, és csak egy kis minimális kovász lapul meg bennük mutatóban. A kategória elnevezésének szankcionálása már úton van a hírek szerint, addig is nyissuk jól ki a szemünket, hogy valódi kovászossal van-e dolgunk.

Így tedd el a retket, hogy egész évben csinos pink...

Bizony, olyan sokoldalú a hónapos retek, hogy még savanyítani is lehet! A zöldséget az íze mellett jellegzetes rózsaszín színéért kedveljük, ami az ecet hatására élénkebben tűnik elő, mint valaha. A savanyúság így semmiben sem hagy minket cserben, hiszen roppanós zamata és friss megjelenése tökéletes kombináció, amivel bármilyen csalamádét legyőzhet.