Egy sajtgyárban 900 ezer forintos fizetést kapnak a csomagolók

A sajtcsomagolói állás betöltéséhez csupán 8 általánosra van szükség.

Nemrég írtunk arról, hogy mennyit keres egy barista, cukrász és szakács a MOL kávézókban, korábban pedig a Starbucks fizetéseiről írtunk. Most egy ausztriai gyár által hirdetett sajtcsomagoló munkára térünk ki, melyről legelőször a Pénzcentrum számolt be.

900 ezer forintos fizetést ad a sajtcsomagolóknak ez a gyár

A feladatok közé tartozik többek között a termékek ellenőrzése is

Szereted a sajtot? Akkor ez lesz az álommunkád! Nemrég meghirdettek ugyanis egy igen jól fizető, ausztriai, könnyű gyári munkát, ahol csomagolókat keresnek egy sajtgyárba. Egészen pontosan egy italok és élelmiszerek gyártásával és töltésével foglalkozó üzembe – írja a cikk.

A sajtcsomagoló feladatai közé tartozik a termékek ellenőrzése, a fólia cseréje és a csomagolási tevékenységek elvégzése. A pozícióra természetesen egy precíz embert keresnek, aki ért a gépekhez és hajlandó 2 műszakban vagy akár hétvégén is dolgozni. Ezenfelül a német tudás is szükséges.

A munkavégzés helye Gröbming városa, ami Soprontól mintegy 260, Szombathelytől pedig 280 kilométerre található, így az ingázás nem lehetséges

– mutat rá a cikk.
Az említett álláshirdetés

A munkáért járó fizetés 2421 euró havonta, vagyis 920 ezer forintnak megfelelő összeg.

Továbbá minden munkavállalót megilletnek bizonyos kedvezmények (egészségügyi programok és gyermekeknek szóló üdülési támogatás).

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.