Ennyit keres egy szakács, cukrász és barista a MOL kávézókban

A MOL kávézókban meghirdetett szakács, cukrász, és barista pozíciók betöltéséhez még végzettség sem kell.

A MOL-hoz tartozó Fresh Corner egy országszerte ismert márka, így senkinek sem kell bemutatnunk a széles kávépalettával rendelkező és sós-édes harapnivalókat kínáló kávézót. A Pénzcentrum egyik legfrissebb cikkéből most az is kiderült, hogy mekkora bérezésre számíthat, ha valaki cukrászként, baristaként vagy szakácsként helyezkedik el náluk.

A pozíciók betöltéséhez még végzettség sem kell

Szükség lehet egy ’B’ kategóriás jogosítványra

A Fresh Corner online elérhető álláshirdetései alapján úgy tűnik, hogy a cég nem vár el több éves szakmai tapasztalatot vagy szakirányú képzettséget.

Sőt, a nyelvtudás sem szerepel az elvárások között. Az adott kávézó helyétől függően azonban szükséges lehet a ’B’ kategóriás jogosítvány, hiszen egyes esetekben csak autóval lehet kijutni a Fresh Corner egységeibe.

300 ezer forintos nettó fizetésre lehet számítani

Az éttermi munkatárs pozíciót betöltők főbb feladatai közé tartozik a megadott receptek alapján szendvicsek, limonádék, kávék készítése, a készletek feltöltése, a vendégek kiszolgálása és a pénztári feladatok ellátása. Ugyanez a helyzet a cukrász és a szakács pozíciók esetében is. Az említett feladatok elvégzéséért pedig:

az éttermi dolgozóknak 300 ezer forint a nettó havi fizetése, míg a cukrász és a szakács esetében 320 ezer.

De az alapbéren felül további extra juttatásban részesülhet az új munkavállaló. Ezek közé tartozik a túlórapénz, a vasárnapi-, ünnepnapi- és műszakpótlék kifizetése, illetve a munkába járás támogatása (30,-Ft/km), írja a cikk.

Ezenfelül ingyenes kávé, üdítő, gyümölcs, nasi, illetve egyszeri reggeli és ebéd szintén elérhető, sőt zuhanyzási lehetőséget is kínál a munkahely. Az autóval érkező munkavállalóknak továbbá ingyenes a parkolás az étterem területén. 

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek