A sajtburgermúmiák köztünk élnek?

Meddig él a gyorséttermi hamburger? Hogy néz ki egy korosodó sajtburger? Igaz a városi legenda, hogy a junk food-ok halhatatlanok? Nézd meg a kísérletet, és higgy a szemednek!

Hallottunk és láttunk már számtalan vizsgálatot vagy tézist arról, hogy a gyorséttermi hamburgerek szinte örök életűek. Most azonban a saját szemünkkel is meggyőződhetünk arról, mi történik a hamburgerekkel 30 nap leforgása alatt! Tényleg mumifikálódnak?

A nagy sajtburgerteszt

Az alábbi videós kísérletben 7 nemzetközi gyorsétteremlánc sajtburgerét gyűjtötték össze a BuzzFeed lelkes szerkesztői, majd 30 napra befőttes üvegbe zárva követték nyomon a népszerű hamburgerek "öregedési" folyamatát.

A végeredményt jobb, ha a saját szemetekkel látjátok!

{SZAVAZAS}

(via BuzzFeed, Fotó: Flickr by Adam Kuban)

Hozzászólások (5)

Sz. Ági

Nem értem . Eddig úgy tudtam, hogy (legalábbis a McDonald'sban) azt a kaját, ami elkészülése után tíz percnél tovább felhasználatlanul maradt, ki kell dobni. Ha ez igaz, akkor mi értelme lenne telenyomni tartósítóval?

Iszetnefer

Gondolod, hogy 10 perc után tényleg kidobják? A Mikulásban is hiszel még :-)

Törölt felhasználó

Ott ahol en dolgoztam anno, ott eleg szigoruan kidobtak! Reklamaltam is erte allandoan, mert a vilag masik resze meg ehezik!

Törölt felhasználó

Igen, tényleg. Lehet, hogy nem 10 perc után, de sokórás, pláne másnapos burget biztosan nem kapsz.

köleskása

Nem értem az egész kísérletet. Ha egy hónapig állni hagynak egy kaját, még jó, hogy megpenészedik.

Kitsune

köleskása, pont az a lényeg, hogy a mekis burger nem romlik meg egy hónap alatt sem. még a gombák sem állnak neki lebontani.

Törölt felhasználó

Ebben azért van valami: http://mekilexikon.mcdonalds.hu/140/miert-nez-ki-meg-evek-mulva-is-ugyanugy-a-szendvics-mint-3-perces-koraban

muffin mester

Fúj

Artemisz

Ha azt írják, hogy Amerikában piros hó esett, azt is elhiszitek?

Címlapról ajánljuk

További cikkek