Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Robert Pattinson lesz az új Batman – már elkezdte magára pakolni az izmot, nézzétek

Robert Pattinsonról nem a kigyúrt test jutott eszünkbe - mostanáig. A színész alakítja a 2021-ben mozikba kerülő Batman film főszerepét, így elkezdte magát kigyúrni.

A Twilight óta Robert Pattinson leginkább a tekintetével ejtette rabul a nők, lányok asszonyok hevesen dobogó szívét – eddig a pillanatig. Jó esély van arra, hogy ezentúl testi adottságai láttán újabb rajongókat szerezzen, ugyanis a színész komoly felkészülésbe kezdett, aminek szerves része a sport is.

 

2021 nyarán kerül a mozikba az új Batman-film, aminek a 33 éves Pattinson lesz a főszereplője. Márpedig Batman nem egy vékonydongájú akcióhős, így érthető, hogy a színész fokozott tempóban kezdte el magára pakolni az izmot. Tény, hogy egyelőre leginkább Batman árnyékára hasonlít, de Pattinson komolyan veszi az edzéseket, ami elmondása szerint ráébresztette arra, hogy ő sem kivétel, ami az öregedést illeti, és viccesen így nyilatkozott:


„Valahogy idősebb lettem, ó Istenem…megérintett az öregedés szele. Muszáj némi erőfeszítést tennem, különben a végén csípőprotézisre lesz szükségem."


A színésznek nemcsak testileg, de lelkileg is jót tesz a mozgás. Habár elmondása szerint régebben ki nem állhatta a sportot, most megnyugtatja egy-egy zaklatottabb időszakban. Hozzátette, hogy ha azt érzi, nem erőlteti rá senki sem a mozgást, hanem maga miatt csinálja, akkor szó szerint várja az edzéseket.

A sport mellett az étkezésére is odafigyel, és bár a szélsőségek emberének tartja magát, most igyekszik majd egészséges ételeket enni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!