Ricottával töltött aszaltszilva-bonbonok

A döntő második napjának végén Titusz és Tamás párbajozott. Előételüket az adott hozzávalókból készítették - a zsűrinek Tituszé tetszett jobban. Mi is mutatunk egy variációt!

Ricottával töltött aszaltszilva-bonbonok

Hozzávalók 6 főre

Elkészítés

  1. Műanyag injekciós fecskendő segítségével megtöltjük az aszaltszilva-szemeket ricottával.
  2. Körbetekerjük fél szelet prosciuttoval.
  3. Tányérra ültetjük, fejenként hármat, és apróra vágott rukkolát teszünk a tetejükre, megszórjuk frissen őrölt borssal, végül meglocsoljuk finom olívaolajjal.

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...