Ricottával töltött aszaltszilva-bonbonok

A döntő második napjának végén Titusz és Tamás párbajozott. Előételüket az adott hozzávalókból készítették - a zsűrinek Tituszé tetszett jobban. Mi is mutatunk egy variációt!

Ricottával töltött aszaltszilva-bonbonok

Hozzávalók 6 főre

Elkészítés

  1. Műanyag injekciós fecskendő segítségével megtöltjük az aszaltszilva-szemeket ricottával.
  2. Körbetekerjük fél szelet prosciuttoval.
  3. Tányérra ültetjük, fejenként hármat, és apróra vágott rukkolát teszünk a tetejükre, megszórjuk frissen őrölt borssal, végül meglocsoljuk finom olívaolajjal.

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Ezt eszitek a Szigeten! – Nosalty Vox Pop a Sziget...

Két év kihagyás után végre újra dübörög a Hajógyári-sziget. Bár a SZIGET Fesztivál hagyományosan nem a gasztronómiáról szól (bár a felhozatal évről-évre pazarabb), a Nosalty Vox Pop különkiadásában azt kérdeztük a Szitizenektől, mit esznek, amikor éppen nem isznak?

Nosalty