Milyen gyorsan találod meg a magtalan görögdinnyéket a képen?

Lazítsd el magad, és szánj pár percet a kikapcsolódásra. A cuki nyuszik és a piros színű görögdinnyeszeletek között elrejtőzött pár magtalan dinnye is! Te vajon milyen gyorsan találod meg őket?

Már javában dübörög a nyári görögdinnyeszezon, így arra gondoltunk, hogy ezt egy dinnyés rejtvénnyel fogjuk megünnepelni! Vigyázz, mert egyszerűnek tűnik a feladvány pedig egyáltalán nem az, hiszen nemcsak egy darab magtalan dinnyét kell megtalálni a képen, hanem többet! Sok sikert!

Mutatjuk a rejtvényt:

Hol bujkál a négy darab magtalan dinnye?

A fent látható kép Dudás Gergely, avagy The Dudolf magyar művész munkája, aki az álcázás igazi nagymestere. Egy korábbi alkotásában arra invitálta az embereket, hogy találjanak meg egy egeret a gombák között. Egy másik feladványában pedig egy nyalókára kellett rábukkanni, ami a fagyik között bújt el.

A legújabb feladatban pedig a magtalan dinnyéket kell megtalálnod!

Készen állsz a megoldásra? Ha szeretnéd még egyszer megnézni a képet, akkor most még megteheted. Sőt, itt egy kis segítség is: öt darab magtalan dinnye bújt el a képen. Na, így könnyebb?

Nézzük a megoldást!

Ott bujkálnak!

Megtaláltad a magtalan görögdinnyéket? Mennyi időbe telt, míg észrevetted őket?

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek