Te megtalálod 20 másodpercen belül az egeret a gombák között?

Az év első hetére egy igazán tündéri rejtvényt hoztunk. Ezúttal egy egeret kell megtalálnod a gombák között!

Remélhetőleg mindenkinek sikerült kipihennie magát az ünnepek alatt, és újult erővel veti bele magát az év első munkanapjaiba. Ha kicsit azonban még azt érzed, hogy az agyad nem vette fel a fonalat, akkor pörgesd fel ezzel az izgalmas fejtörővel.

Az alábbi erdei részlet Dudás Gergely művész munkája, aki a színes gombák között egy aprócska egeret is elrejtett a képen.

Jöhet a keresgélés?

Keresd a kisegeret az erdei gombák között!

A legjobbak állítólag kevesebb, mint 20 másodperc alatt kiszúrják a képen az egeret, de akkor sem kell elkeseredned, ha neked elsőre nem sikerült, gyakorlással remekül fejleszthető az érzékelési képesség!

Ha egyelőre nem találod, akkor annyit segítünk, hogy a kép bal oldalára érdemes koncentrálni.

Még így sem akar felbukkanni a kisegér? A piros alapon fehér pöttyös kalapos gombák körül érdemes leskelődni. Így már megvan, ugye?!

Forrásunk volt.


Még több képrejtvény, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

Mutatjuk a legfinomabb rántott húst kínáló éttermeket

Lehet bundásnak vagy rántottnak nevezni, ehetjük papírtálcáról vagy tányérról, de egy biztos, hogy az egyik legnagyobb kedvencünk a rántott hús. Éppen ezért a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz idén külön figyelmet szentelt ennek a fogásnak, és toplistát készített a legjobb rántott húst kínáló helyekről.

Nosalty

További cikkek