Te milyen gyorsan találod meg a nyalókát a képen?

A legtöbb ember csak nagyon nehezen tudja megtalálni az elrejtett nyalókát ebben a színes fagylalttengerben, te vajon észreveszed?

Dudás Gergely, avagy The Dudolf magyar művész az álcázás nagymestere, aki olyan furfangos képrejtvényeket készít, amiket csak imádni lehet. Egy korábbi alkotásában például arra invitálta az embereket, hogy találjanak meg egy egeret a gombák között, most pedig egy nyalókára kell rábukkanni, ami a fagyik között bújt el. Íme!

Na, vajon hol bújt el?

A nyalóka teljesen beleolvad a környezetébe, ezért fontos, hogy tényleg erősen koncentrálj a feladatra. Ne kapkodj, és hagyj magadnak elegendő időt a keresgélésre!

Készen állsz a megoldásra? Ha szeretnéd még egyszer megnézni a képet, akkor még most megteheted. Sőt, itt egy tipp is: a nyalóka rózsaszín. Na, így könnyebb?

Íme, a megoldás!

Jól elbújt, igaz?

A nyalóka kerek, rózsaszín formája miatt ravaszul elbújik a fagylaltok között, de a pálcikája szerencsére elárulja a rejtekhelyét.

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek