Ragadj fóliavágót!

Gyakran bosszankodunk apróságokon. Összegabalyodnak a vezetékek, csöpög a csap, nem tudunk fóliát tépni. Nem állítjuk, hogy mindenre van megoldás, de az utóbbira igen!

Lékué fóliavágó

Dizájnos és praktikus vágódeszkák >>

Létezik egy szuper kütyü, ami megkönnyítheti mindennapjainkat – ha épp a gyerkőcnek szendvicset csomagolnánk vagy hűtőbe tennék egy ételt, ne adj isten, magunkat szeretnénk körbecsavarni fóliával, hogy egy remek zsírégető tippet megvalósítsunk.

További alakformáló ötleteket itt olvashattok! >>

A Lekue névre keresztelt mini „ufót" nagyon megkedveltük, mert hiába a sok ügyes kezű munkatárs és családtag, egyszerűen lehetetlen egyenesen tépni a fóliát. Folyton az ember kezére tapad, és amikor már betelik a pohár, neki esünk ollóval, de ez sem a legcsodálatosabb művelet.

Ilyenkor célszerű előkapni az „új legjobb barátunkat”, a Lékué fóliavágót, amely ideális vágószerkezet háztartási fóliához. De akár még alufóliához és sütőpapírhoz is.

Tárolás – tippek és trükkök >>

Lékué fóliavágó

Ezzel a kis dizájnos készülékkel egyszerűen levágható a megfelelő mennyiségű fólia, ha keresztülhúzzuk a vágószerkezeten. Hátoldala bármilyen felülethez hozzátapad. Sőt nagyon biztonságos, hiszen pengevédelemmel van ellátva, így attól sem kell tartanunk, ha gyerek veszi a kezébe. Nagyon pici, így bárhol elfér, de mivel igen esztétikus kis darab, akár a konyhapulton is hagyhatjuk!

Lékué fóliavágó

Káosz a hűtőben? Tedd rendbe! >>

Sőt igazából a konyhapulton a helye, mivel ahhoz, hogy működtetni tudjuk, rá kell cuppantani egy felületre. Legyen az a pult vagy akár a hűtőajtó. Így könnyebb vágni vele, és elég lesz két kéz ahhoz, hogy sikerüljön végrehajtani ezt a műveletet. Meggyőztünk? Ha igen, kattints a NoSalty Webshopra!

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatjátok! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek