Rácz Jenő kiakadt, mert folyton új munkaerőt kell keresnie

A séf kellemetlennek tartja, hogy párnaponta újra közzé kell tennie, hogy munkaerőt keres.

Rácz Jenő séf az RTL Reggeli című műsorában beszélt arról, hogy rengeteg munkája, vállalkozásai és szereplése mellett mennyire nehéz időt fordítania családjára és magánéletére, ezért is fontos, hogy teendőit összeszedett, megbízható csapatok segítsék, éttermeiben is - főleg, hogy nemsokára külföldön terjeszkedik, sőt, egy új streetfood-egységben is gondolkodik.

Rácz Jenő kiakadt, mert folyton új munkaerőt kell keresnie

A rendszeres üresedések miatt viszont folyton munkaerőt kell keresnie, sőt, maga mellé egy jobbkezet, „elnöki asszisztenst” is szeretne, és ezt megtalálni végképp nem egyszerű - írja az Index.

Már az a ciki, hogy igazából kétnaponta ki kell tegyem, hogy keresünk embert. Sajnos megváltozik a világ. Annyira nem akarnak az emberek talpalni és dolgozni, hogy már szinte ritka, hogy valaki lelkesen jön, és megvan benne, ami kell. Én már annyira kétségbe vagyok esve, hogy ha valaki jónapottal köszön, már felvettem...

- mondta a Reggeli című műsorban.

Úgy véli, a mai fiatalok az egyre rosszabb munkamorál miatt nem bírnak sokáig megmaradni egy húzósabb, teljes embert igénylő munkahelyen, emiatt pedig állandóan új ember után kell kutatnia, amit szinte már kínosnak tart.

...én heti hat napot dolgoztam, napi tizenhat órában... A mai fiatalságnak pedig négy napot kell dolgoznia és van, hogy ennyit sem akarnak

– tette hozzá.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...