Pucolj meg 1 banánt 9 féleképpen!

A banánnak mindig szezonja van - éppen ezért sokszor akad a kezünkbe. Tudjuk, nem a világ nagy problémáját oldjuk meg, de azt gondoltad, hogy 9 féleképpen is megpucolhatod??

Egy banánt 9 féleképpen megpucolni?? Na ne. Ha nagyon megerőltetem magam, maximum háromig jutok. Egyik oldalról, a másikról, és úgy, hogy beleharapok, és foggal kezdem meg.

De ez a kilenc alternatíva lenyűgöző. Mármint hogy mindet kitalálták, és még működnek is.

Ez is érdekelhet!

Hámozz főttkrumplit nagyon trükkösen!

Pár banános jóság:

(címlapfotó: Flickr/Wilson Hul)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Vegán ünnepi menü

Legyen az idei karácsony fénypontja egy vegán ünnepi menü! Ugyan nem hagyományos, nem tradicionális, mégis tömve van jobbnál jobb, ízes fogásokkal.

Nosalty

További cikkek

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?