A trükk, amivel újjávarázsolhatjuk a régi kávéscsészéket

A sok használattól neked is elszíneződtek a kávéscsészéid? Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan varázsolhatod őket újra tisztává.

Sokan egyszerűen képtelenek kávé nélkül felkelni, így ébredés után az első dolguk, hogy lefőzzenek egyet. Akadnak olyanok, akik mesés rituáléval isszák az első kávéjukat, és ragaszkodnak ehhez. Könnyedén lehet, hogy csupán annyiról van szó, hogy egy adott bögréből fogyasztják el az első csésze feketét, és ebből nem engednek. Ezzel semmi probléma, azonban ha mi is tartjuk ezt a szokást, elképzelhető, hogy elszíneződött a kedvenc csészénk. Szerencsére van egy egyszerű trükk, mellyel eltüntethetjük a foltokat.

A trükk, amivel újjávarázsolhatjuk a régi kávéscsészéket

Az első dolgunk az lesz, hogy teszünk a csészénkbe egy kanál citromsavat, majd forró vizet öntünk rá. Egy-két órán át állni hagyjuk, és elmosogatjuk a bögrét a megszokott módon.

@thevalleyalchemist Cleaning hack! Removing tea stains from mugs with zero scrubbing! #spellbindingtea #teatime #afternoontea #tea#cupoftea #instatea #tealover #handblendedtea #shopsmall #shoponline #smallbusiness #femaleowned #canadianbusiness #lifehack #cleaninghack ♬ original sound - thevalleyalchemist

A trükköt egy TikTok-felhasználó osztotta meg, egy bizonyos thevalleyalchemist. Posztja nagyon gyorsan lett elképesztő népszerű, így érdemes kipróbálni tippjét!

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Címlapról ajánljuk

További cikkek